AppleGaranti

Apple Garanti Sorgulama

Apple garanti sorgulama işlemi diğer markaların aksine online olarak yapılmaktadır. Online olarak Apple garanti süresi sorgulama için tek yapmanız gereken cihazın seri numarasına sahip olmak. Apple garanti süresi sorgulama sayfasına tıklayarak cihazın seri numarasını girin ve sorgulaya basın. Sorgulama işlemi çok hızlı gerçekleşiyor ve çıkan ekranda cihazı ne zaman satın aldığınızı, garantinin ne zaman biteceğini göreceksiniz.

iPhone Garanti Sorgulama

Apple markası tüm ürünleri için tek bir sayfadan garanti sorgulaması yapıyor. Yukarıdaki linke tıklayıp iPhone seri numarasını girdiğinizde garanti bitiş tarihini öğrenebilirsiniz.

iPhone seri numarası öğrenme için yapmanız gereken Ayarlar / Genel / Hakkında yolunu izlemek. Bu yolu cep telefonunuzdan izlediğinizde seri numarası ekranda cihaz bilgileri kısmında yer alacaktır.

iPhone garanti süresi ne kadar?
iPhone cep telefonu modelleri için Apple firması 2 yıl garanti veriyor. Kullanıcı hatası olmadığı sürece herhangi bir arıza durumunda ücretsiz 2 yıl boyunca bu hakkınızdan faydalanabilirsiniz.

Apple IMEI Sorgulama

iPhone, macbook ve i-mac cihazlarınız için IMEI sorgulamak istiyorsanız cihazınızın Ayarlar / Genel / Hakkında / Fiziksel SIM yollarını takip edin. IMEI numarası burada yer almaktadır.

Apple Garanti Servisleri

Eğer sizde Apple ürünlerini kullanıyorsanız Caddebostan mahallesi Bağdat caddesi üzerinde bulunan Apple mağazasını teknik servis olarak kullanabilirsiniz. Apple cihazlarınız için sizden fatura talep etmezler. Cihazın kendi üzerinde garanti sorgulama özelliği olduğu için direkt olarak cihazı götürmeniz yeterlidir. Cihazınız garanti kapsamındaysa ve kullanıcı hatası yoksa ücretsiz servis desteği alabilirsiniz.